ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ 1965

Η βιομηχανία

Η ιστορία μας

Η βιομηχανία ιδρύθηκε το έτος 1965 από τον Μιχάλη Κατσιμπρή ως μια μικρή μονάδα με αντικείμενο εργασιών την παραγωγή δομικών προϊόντων τοιχοποιίας και το εμπόριο ελαφρόπετρας. Σήμερα συγκαταλέγεται στις πρωτοπόρες βιομηχανίες στον τομέα παραγωγής προϊόντων τσιμέντου από άποψη σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού και τεχνογνωσίας.

Εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα αυτοματοποιημένα ευρωπαϊκά μηχανήματα, το εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου ως μονάδα παραγωγής δομικών προϊόντων αποδεικνύει έμπρακτα τη δυναμική παρουσία της επιχείρησης στο χώρο της.

Συνεργάζεται με το Ελληνικό Κέντρο Ερευνών Τσιμέντου ΕΠΕ το οποίο με την υποδομή και την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει διεξάγει έρευνες και εκπονεί μελέτες που αφορούν το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τον έλεγχο και την ποιοτική βελτίωση δομικών προϊόντων.

Επίσης με το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου που διαθέτει πραγματοποιεί καθημερινούς ελέγχους διασφαλίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών και των παραγομένων προϊόντων.

Διατηρώντας άριστες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες της η εταιρεία «MIXAΛHΣ KATΣIMΠPHΣ AE» έχει ως στόχο τη συνέχιση της ανοδικής της πορείας στο χώρο της, παράγοντας νέα δομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα καλύπτουν τις δύσκολες απαιτήσεις των καταναλωτών.

Παράγουμε δομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας καλύπτοντας τις υψηλές απαιτήσεις των καταναλωτών

Η Εταιρεία

Μιχάλης Κατσιμπρής

Ιδρυτής

Μάρω Κατσιμπρή

Πρόεδρος – Διευθύνων Σύμβουλος

Νίκος Κατσιμπρής

Διευθυντής / Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης

Διονύσης Μποβολέτης

Οικονομικός Διευθυντής

Γιώργος Ζαχαριάδης

Τμήμα Πωλήσεων

Νίκη Ζαχαριάδη

Τιμολόγηση / Λογιστήριο

Εύα Κατσιμπρή

Τιμολόγηση / Λογιστήριο

Μιχάλης Κανδεράκης

Οδηγός

Carmin Manganiello

Βοηθός χειριστή κλαρκ / Πρακτικός μηχανικός

Γιώργος Χαμαλάκης

Βοηθός χειριστή κλαρκ

Μανώλης Κωστάκης

Χειριστής κλαρκ
Top